Chevrolet Cruze 5 drs Hatchback 1.6 LT Navigatie kopen met 34 procent korting.

De nieuwe, prachtige Chevrolet Cruze uitvoering is de perfecte gezinsauto maar ook ideaal voor de sportieve rijder met veel extra luxe toevoegingen voor het ultieme rijplezier. De auto levert uitstekende prestaties met laag brandstofverbruik, wat altijd mooi is meegenomen in deze crisis tijd.

Een combinatie van luxe, comfort en prestaties tegen een lage prijs en uiterst geschikt voor het gezin welke zowel naar kwaliteit streven als naar een mooi, strak design voor hun auto. Gaat u deze nieuwe auto kopen maar u twijfelt vanwege de prijs? Kijk dan snel naar de auto kopen site 1DayCar.com en ontdek de nieuwste Chevrolet aanbieding met 34% korting.

Een toekomstgerede auto kopen

Deze nieuwe Chevrolet Cruze uitvoering heeft een stijlvolle, slanke profiel wat deze auto een chique look geeft die de hele buurt jaloers zal maken. De auto is voorzien van vele luxe extra’s zoals 4 airbags, airconditioning, bluetooth, USB-poort en 2 extra speakers, boordcomputer, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, cruise control, Elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, In hoogte verstelbare bestuurdersstoel, lichtmetalen velgen, mistlampen met bochtfunctie, Parkeersensoren achter, Radio cd/mp3-speler en extra audio aansluiting, Stuurbekrachtiging. En 3 jaar fabrieksgarantie max. 100.000 km. De Chevrolet Cruze staat bekend om zijn prestaties en betrouwbaarheid maar ook voor zijn sterk gevoel van stabiliteit tijdens het rijden, de auto voelt als of hij over de weg heen zweeft.

De nieuwe Chevrolet Cruze Hatchback kopen met 6.000 euro korting

U kunt op dit moment de nieuwe Chevrolet Cruze kopen met 6.000 euro korting, dat 34% korting op uw splinternieuwe, luxe auto! Laat deze actie niet voorbij gaan en meld u meteen aan op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com voor deze uitzonderlijke deal. Zit u nog te twijfelen door uw huidige auto? Veel mensen willen pas overgaan op een nieuwe auto wanneer de oude eerste verkocht is, dat is verder geen reden voor zorgen: wij regelen de overgang tot in de puntjes. Meld uw oude auto aan op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl en ontvang binnen 48 uur een bod. De auto inkoop bedrijf betaald u contant bij de sleuteloverdracht dus u hoeft niet op uw geld te wachten, het aanmelden is volledig kosteloos om de overstap zo simpel mogelijk te maken.